За нас:

  Адвокатско дружество “Бенов, Василев и Нацков” е българска адвокатска кантора, създадена от сливането на адвокатска кантора Василев Консулт© и кантората на адвокат Венцислав Бенов. Адвокатско дружество “Бенов, Василев и Нацков”обединява опитни адвокати и техните правни сътрудници, чиято главна цел е да предоставят на своите клиенти бърза, компетентна и адекватна правна консултация и съдействие.

  Адвокатско дружество “Бенов, Василев и Нацков” работи както с физически, така и с юридически лица. Екипът ни осигурява инцидентна правна консултация и съвети, а също така и абонаментно правно обслужване на търговски дружества с предмет на дейност в сферата на различни отрасли.

  Адвокатско дружество “Бенов, Василев и Нацков” обединява квалифицирани юристи с предходен опит в различни сфери на юридическата практика – адвокатски кантори, банки и финансови институции, държавната администрация, и частния бизнес.

  Считаме, че коректността и постоянният стремеж към усъвършенстване от наша страна стоят в основата на доверието на нашите клиенти, правната им защита и успеха на техния бизнес.