Клиенти

През годините на своята практика с отдадеността си на нуждите и каузите на своите клиенти Адвокатско дружество „Бенов и Василев“ спечели доверието и изгради трайни отношения с редица представители на малкия и средния бизнес в България, неправителствени организации и работни групи по отделни проекти. Дружеството ни консултира и е LPO (legal process outsourcing) партньор на една от водещите швейцарски компании във фармацевтичния сектор с изградени структури на почти всички континенти. Горди сме, че сред клиентите ни са:

Отзиви

А ето какво споделят някои от тях за съвместната ни работа:

Партньорството ни продължава вече повече от две години, период през който винаги сме чувствали необходимата сигурност и ниво на доверие.

Георги Василев, Управител на „Докумастер България“ ЕООД

Компетентна намеса в точния момент!

Ангел Бележков, Председател на СД на „Бизнес Логистичен Център София“ АД

В АД Бенов, Василев и Нацков открихме доверен партньор, професионалисти, на които можем да се доверим за компетентна и навременна юридическа експертиза.

Свилен Костов, Управител на „БГ Машини“ ЕООД

Съвместната ни работа с адв. др. „Бенов, Василев и Нацков“ протече изключително гладко и ефективно. Екипът демонстрира компетентност, гъвкавост спрямо нашите нужди и изисквания и всичко това съчетано с рядко срещана прецизност и внимание към детайла.

Ангелина Тодорова, директор управление „Проектна информация и финансиране“,Фонд на фондовете

Не просто правен консултант, а винаги доверен партньор в нашия бизнес!

Георги Христов, управител на CA Transport