Недвижими имоти и строителство

Сделките с недвижими имоти крият много подводни камъни за всеки, който не е специалист в областта. За да се справите безпроблемно с трудностите, въпросите, Ви е необходим висококвалифициран адвокат от опитния екип на Адвокатско дружество „Бенов и Василев“ за оформянето на сделка с недвижими имоти.

Работим както с местни, така и чуждестранни клиенти, като предоставяме цялостно портфолио от услуги в областта на недвижимите имоти, вещното право и строителството. Екипът ни е поемал сложни и разнообразни казуси и притежава висока експертиза и дълъг опит в работата по проверка, оформяне и финализиране на сделки с недвижими имоти за инвеститори, корпоративни наематели, предприемачи и физически лица.

Адвокатското дружество предлага професионални комплексни услуги, които включват подготовка на всички необходими документи за осъществяване на сделки с недвижими имоти – подготовка на разнообразие от предварителни договори, водене на преговори и професионално представителство от името на клиентите, детайлно и обстойно проучване на конкретни имоти, в това число – проверка и анализ на предишни сделки, наличие или отсъствие на тежести, правен статут. На нашия опитен екип може да разчитате за прецизно планиране и прогнози на последващ данъчен ефект от сделка с недвижим имот, компетентно управление и навременно разпореждане с многообразие от имоти, а също и подготовка и структуриране на наемни правоотношения за корпоративния сектор и частни физически лица. Не се колебайте да ни потърсите при необходимост от задълбочена подготовка, заличаване или вписвания на ипотеки, промени в статута на Вашия недвижим имот и много други.

Независимо дали купувате имот за живеене, за инвестиция, дали наемате офисни площи или Ви предстои продажба или покупка, която ще промени изцяло живота Ви – подсигурете спокойствието и увереността си в отличното бъдещо развитие на казуса с адвокат от нашата кантора, който ще Ви даде яснота за сделките с недвижими имоти.

Допълнително преимущество да се обърнете към нас е фактът, че ние работим с доказани и надеждни инвеститори и строители в сферата, както и с реномирани и коректни агенции за недвижими имоти. Така Ви предлагаме завършен цикъл услуги в областта на сделките с имоти.

адвокат недвижими имоти